دوره 36، شماره 8 - ( 2-1359 )                   جلد 36 شماره 8 صفحات 277-285 | برگشت به فهرست نسخه ها

XML Print


Download citation:
BibTeX | RIS | EndNote | Medlars | ProCite | Reference Manager | RefWorks
Send citation to:

مهتدی صفیه، قائمی مهین، واقفی سیمین، جم مهدی. تغییرات دفع ادراری ریبو فلاوین نسبت به مصرف پروتئین های گیاهی-گوشت و لبنیات. مجله دانشکده پزشکی، دانشگاه علوم پزشکی تهران. 1359; 36 (8) :277-285

URL: http://tumj.tums.ac.ir/article-1-1876-fa.html


چکیده:   (2313 مشاهده)
در مطالعه‌ای که برای سنجش اثر انواع مختلف پروتئین‌های غذایی بر روی تعادل ازت، کلسیم، تغییرات اورهء سرم و وضع متابولیسم ریبوفلاوین انجام گرفت 8 نفر داوطلب بالغ و سالم شرکت نمودند. 4 رژیم غذایی که حاوی 2000 کالری و 60گرم پروتئین بود ولی منبع پروتئین به عنوان متغیر مطالعه انتخاب شده بود هر یک بمدت 10 روز به داوطلبان داده شد و ادرار و مدفوع 24 ساعته و خون ناشتا از آنها گرفته شد. در این مقاله نتایج دفع ریبوفلاوین و نسبت آن به کراتینین دفع شده مورد بحث قرار گرفته است. نتایج نشان می‌دهد که ریبوفلاوین دفع شده در هر رژیم تابع مقدار مصرف آن بود ولی در رژیم‌هایی که منبع پروتئین مصرفی از گیاهان تأمین می‌شد دفع ریبوفلاوین نسبت به مصرف آن از رژیم‌های دیگر کمتر و در رژیم پروتئین گوشت بیشتر بود.احتمالا این اختلافات ممکن است بدلیل آهنگ سرعت عبور مواد از روده در رژیم های مختلف در اثر وجود یا عدم فیبر غذایی و تغییرات جذب آن باشد.

متن کامل [PDF 351 kb]   (526 دریافت)    

ارسال نظر درباره این مقاله : نام کاربری یا پست الکترونیک شما:
CAPTCHA code

کلیه حقوق این وب سایت متعلق به مجله دانشکده پزشکی دانشگاه علوم پزشکی تهران می باشد.

طراحی و برنامه نویسی : یکتاوب افزار شرق

© 2019 All Rights Reserved | Tehran University Medical Journal TUMS Publications

Designed & Developed by : Yektaweb