دوره 24، شماره 8 - ( 1-1346 )                   جلد 24 شماره 8 صفحات 718-730 | برگشت به فهرست نسخه ها

XML Print


Download citation:
BibTeX | RIS | EndNote | Medlars | ProCite | Reference Manager | RefWorks
Send citation to:

مطهری احمد. تحقیق درباره طرز تشخیص رنگها در مواد خوراکی کروماتوگرافی رنگهای مجاز. مجله دانشکده پزشکی، دانشگاه علوم پزشکی تهران. 1346; 24 (8) :718-730

URL: http://tumj.tums.ac.ir/article-1-2500-fa.html


چکیده:   (1588 مشاهده)
این مقاله فاقد چکیده می​باشد.
متن کامل [PDF 448 kb]   (615 دریافت)    

ارسال نظر درباره این مقاله : نام کاربری یا پست الکترونیک شما:
CAPTCHA

کلیه حقوق این وب سایت متعلق به مجله دانشکده پزشکی دانشگاه علوم پزشکی تهران می باشد.

طراحی و برنامه نویسی : یکتاوب افزار شرق

© 2019 All Rights Reserved | Tehran University Medical Journal TUMS Publications

Designed & Developed by : Yektaweb