دوره 23، شماره 8 - ( 1-1345 )                   جلد 23 شماره 8 صفحات 669-673 | برگشت به فهرست نسخه ها

XML Print


Download citation:
BibTeX | RIS | EndNote | Medlars | ProCite | Reference Manager | RefWorks
Send citation to:

مطهری احمد. قضاوتهای توکسیکولوژی درباره رنگهای مصرفی در مواد خوراکی. مجله دانشکده پزشکی، دانشگاه علوم پزشکی تهران. 1345; 23 (8) :669-673

URL: http://tumj.tums.ac.ir/article-1-2594-fa.html


چکیده:   (1564 مشاهده)
این مقاله فاقد چکیده می​باشد.
متن کامل [PDF 174 kb]   (637 دریافت)    

ارسال نظر درباره این مقاله : نام کاربری یا پست الکترونیک شما:
CAPTCHA

کلیه حقوق این وب سایت متعلق به مجله دانشکده پزشکی دانشگاه علوم پزشکی تهران می باشد.

طراحی و برنامه نویسی : یکتاوب افزار شرق

© 2019 All Rights Reserved | Tehran University Medical Journal TUMS Publications

Designed & Developed by : Yektaweb