دوره 78، شماره 1 - ( فروردین 1399 )                   جلد 78 شماره 1 صفحات 47-43 | برگشت به فهرست نسخه ها

Kamaloddini M H, Saravani K. Determining the main causes of discharge with personal satisfaction in hospitalized patients in a university hospital in Iran: brief report. Tehran Univ Med J 2020; 78 (1) :43-47
کمال‌الدینی محمد حسین، سراوانی خدیجه. تعیین علل رضایت شخصی در بخش‌های بستری یکی از بیمارستان‌های دانشگاهی در ایران: گزارش کوتاه. مجله دانشکده پزشکی، دانشگاه علوم پزشکی تهران. 1399; 78 (1) :43-47

1- گروه پزشکی قانونی و مسمومیت‌ها، دانشکده پزشکی، دانشگاه علوم پزشکی مشهد، مشهد، ایران.
2- گروه پزشکی قانونی و مسمومیت‌ها، دانشکده پزشکی، دانشگاه علوم پزشکی زابل، زابل، ایران. ، dr.kh.saravani93@gmail.com
زمینه و هدف: ترخیص با رضایت شخصی به معنی انصراف بیمار از اختیاراتی که پیش‌تر به کادر درمـان بـرای ارایه خدمت داده بود، می‌باشد. هدف از این مطالعه تعیین علل رضایت شخصی در بخش‌های بستری بیمارستان است.
روش بررسی: پژوهش حاضر یک مطالعه مقطعی در بیمارستان امیرالمومنین (ع) شهرستان زابل وابسته به دانشگاه علوم پزشکی زابل است که به بررسی دلایل ترخیص با رضایت شخصی در ارتباط با بیمار، کادر بیمارستان و وضعیت اقامتی بیمارستان در بازه زمانی فروردین تا اسفند ۱۳۹۶ پرداخته است.
یافته‌ها: در این پژوهش در مجموع ۶۴۴۵ بیمار در بخش‌های مختلف بیمارستان پذیرش شدند. بیشتر مراجعات به‌دلیل شکایات نورولوژیک بود (۵۱%). ۸۰۳ (۸۰%) مددجو به‌دلیل مسایل مرتبط با خود بیمار و ۱۶۳ (۱۶%) بیمار به‌دلیل مسایل مرتبط با کادر بیمارستان، با دادن رضایت شخصی بیمارستان را ترک نمودند.
نتیجه‌گیری: براساس نتایج مطالعه حاضر، بیشترین موارد ترخیص با رضایت شخصی به‌دلیل مسایل مرتبط با خود بیمار بوده است.
واژه‌های کلیدی: ایران، ترخیص، رضایت شخصی
نوع مطالعه: گزارش كوتاه |