دوره 60، شماره 6 - ( 6-1381 )                   جلد 60 شماره 6 صفحات 469-465 | برگشت به فهرست نسخه ها

Asle Soleimani H, Alamdari SH, Alaeddini F, Shahrami A. The outcome of requests for empty CCU beds by the hospital from medical emergency headquarters Tehran (Year 2000). Tehran Univ Med J 2002; 60 (6) :465-469
حسین اصل سلیمانی ، شهرام علمداری ، فرشید علاءالدینی ، علی شهرامی . سرانجام درخواست تخت CCU توسط اورژانس بیمارستان ها از ستاد هماهنگی فوریت های پزشکی دانشگاه علوم پزشکی تهران، 1379. مجله دانشکده پزشکی، دانشگاه علوم پزشکی تهران. 1381; 60 (6) :465-469

مقدمه: انتقال بین بیمارستانی (Inter hospital transport) یکی از اجزای بسیار مهم سیستم اورژانس است. تعیین سرانجام درخواست تخت CCU از ستاد فوریتها در سال 1379 هدف این مطالعه را تشکیل می داد.

مواد و روشها: در یک مطالعه مقطعی 2688 پرونده بیماران مراجعه کننده به اورژانسهای بیمارستانی دانشگاه علوم پزشکی تهران که از ستاد فوریتهای پزشکی درخواست اخذ پذیرش CCU از مراکز درمانی دیگر را داشته اند، بصورت گذشته نگر مورد بررسی قرار گرفت. سرانجام درخواست به دو گروه موفقیت با تعریف پذیرش در بیمارستان دیگر و عدم موفقیت تقسیم گردیدند.

یافته ها: از این مجموعه 68.5 درصد موارد با موفقیت همراه بود و پس از استفاده از Logistic Regression متغیرهای فصل، شیفت، تشخیص و بیمارستان با موفقیت ارتباط داشتند.

نتیجه گیری و توصیه ها: اقدام در جهت افزایش تعداد تختهای CCU موجود و تامین امکانات مورد نیاز در این مراکز از اولویتهای عملیاتی در شهر تهران می باشد.