دوره 81، شماره 5 - ( مرداد 1402 )                   جلد 81 شماره 5 صفحات 408-404 | برگشت به فهرست نسخه ها

Heroabadi A, Zargaran M, Khajehnasiri A, Atef Yekta R. A survey on the effect of recording rates and causes of surgery cancellation on the incidence of rates in candidates for surgery: a brief report. Tehran Univ Med J 2023; 81 (5) :404-408
هروآبادی آرش، زرگران مهسا، خواجه‌نصیری علیرضا، عاطف یکتا رضا. بررسی تاثیر ثبت علل لغو اعمال جراحی، بر میزان بروز لغو و دلایل آن در بیماران کاندید عمل جراحی: یک گزارش کوتاه. مجله دانشکده پزشکی، دانشگاه علوم پزشکی تهران. 1402; 81 (5) :404-408

1- مرکز تحقیقات ضایعات نخاعی، دانشگاه علوم پزشکی تهران، تهران، ایران.
2- گروه داخلی، دانشکده پزشکی، دانشگاه علوم پزشکی تهران، تهران، ایران.
3- مرکز تحقیقات درد، دانشگاه علوم پزشکی تهران، تهران، ایران.
زمینه و هدف: جلوگیری از لغو اعمال جراحی در مدیریت اتاق عمل یک چالش بزرگ است که در این مطالعه تاثیر ثبت کردن علل آن بر میزان بروز لغو عمل‌ها را در بیماران کاندید عمل جراحی بررسی کردیم.
روش بررسی: تعداد 545 عمل کنسل شده در حوزه‌های مختلف در 1395-1394 به‌تفکیک علل کنسلی در فرم‌های مربوطه ثبت گردید و اطلاعات موردآنالیز قرار گرفت.
یافته‌ها: درصد کنسلی در اکثر گروه‌ها درطول مطالعه کاهش داشت. گروه جراحی فک و صورت بیشترین میزان کاهش کنسلی و گروه قلب و عروق کمترین میزان کاهش کنسلی را داشت. همچنین درصد کنسلی در حوزه جراحی اعصاب در طی زمان مطالعه افزایش یافته بود.
نتیجه‌گیری: ثبت کردن دلایل و کاهش میزان بروز آنها در طول مطالعه و ارایه بازخورد مناسب و گفت‌وگو در این‌مورد بر میزان بروز لغو عمل‌ها و کاهش دلایل مذکور تاثیر داشته است.

نوع مطالعه: مقاله مروري |