دوره 54، شماره 1 - ( 1-1375 )                   جلد 54 شماره 1 صفحات 57-54 | برگشت به فهرست نسخه ها

Etemadi H, Zahedani S. Evaluation of Serratia and Pseudomonas in hospital acquired infection. Tehran Univ Med J 1996; 54 (1) :54-57
اعتمادی هرمزدیار، شهرکی زاهدانی شهرام. بررسی سراتیا و سودوموناس در عفونت های بیمارستانی. مجله دانشکده پزشکی، دانشگاه علوم پزشکی تهران. 1375; 54 (1) :54-57

عفونت های بیمارستانی دارای دو منشا می باشند: 1) عفونت هایی که بیمار بستری شده آن را از بیمارستان کسب می کند، 2) توسط افرادی که به بیمارستان ها مراجعه می کنند و یا در آنجا به کار مشغولند به بیمار منتقل می شود. برحسب مطالعات انجام شده تقریبا نیمی از عفونت های بیمارستانی جز دسته اول می باشد. از باکتری های ایجاد کننده عفونت های بیمارستانی، باکتری های گرم منفی در درجه اول اهمیت قرار دارند. سه راه اصلی در انتشار عفونت های بیمارستانی دخالت دارد که عبارتند از: 1) عفونت های خودی، 2) عفونت های انتقالی، 3) عفونت های محیطی. ضمنا سه فاکتور زیر به ایجاد عفونت های بیمارستانی کمک می کند: 1) کاهش سطح ایمنی بیماران، 2) کاهش سطح ایمنی بطور ناحیه ای، 3) عوامل عفونی موجود در بیمارستان. از تاریخ 1367/7/7 تا 1368/3/30 نمونه گیری از بیماران 4 بیمارستان بعمل آمد سپس با استفاده از روش های میکروبیولوژی، ارگانیسم های پاتوژن تعیین هویت شدند. برای اطلاعات بیشتر به جداول شماره 1 و 2 مراجعه فرمایید.

متن کامل [PDF 908 kb]   (1970 دریافت)