دوره 36، شماره 7 - ( 1-1359 )                   جلد 36 شماره 7 صفحات 231-227 | برگشت به فهرست نسخه ها

XML Print


Download citation:
BibTeX | RIS | EndNote | Medlars | ProCite | Reference Manager | RefWorks
Send citation to:

کنگری محمود. بررسی علل افزایش فشارخون شریانی در حین هوش آئی (بعد از اعمال جراحی). مجله دانشکده پزشکی، دانشگاه علوم پزشکی تهران. 1359; 36 (7) :227-231

URL: http://tumj.tums.ac.ir/article-1-1881-fa.html


چکیده:   (21578 مشاهده)
عللی چون درد، استرس، اضطراب و هیجانات، سرما، هیپرکاربیا، هیپوکسی، تجویز مایعات زیاد، وجود لوله در داخل تراشه ، آسپیراسیون ترشحات لوله آندوتراکبال و در آوردن آن ، انتقال بیمار از روی تخت به اطاق ریکاوری و سریع بیدار شدن بیمار از عللی هستند که باعث بالا رفتن فشار خون بعد از عمل می شوند. این افزایش فشار خون 20 تا 30 دقیقه بعد از اتمام عمل شروع شده و 2 تا 3 ساعت حتی بیشتر نیز ادامه می یابد، بیمارانیکه فشار خون شان بالا باشد نسبت به عوامل فوق بیشتر حساس هستند، لذا برای جلوگیری از عوارض بعدی در این بیماران ، قبلاً باید درمانهای لازم (از نظر پائین آوردن فشار خون) بعمل آید.بالا رفتن فشار خون اگر مدت کوتاهی ادامه داشته باشد معمولاً خوش خیم بوده و عوارضی ایجاد نمی کند ولی اگر بیش از 3 ساعت دوام یافت ایجاد عوارض عروقی و قلبی (آریتمی ، نارسائی) می نماید، در این موارد حتماً باید نسبت به درمان آن اقدام کرد. بایستی در نظر داشت که داروهای پائین آورنده فشار خون ممکن است باعث سقوط شدید فشار خون شوند و ایجاد اختلال در پرفوزیون انسجاج بکنند که خود بر وخامت حال بیمار می افزاید.

 

متن کامل [PDF 1187 kb]   (2672 دریافت)    

ارسال نظر درباره این مقاله : نام کاربری یا پست الکترونیک شما:
CAPTCHA

بازنشر اطلاعات
Creative Commons License این مقاله تحت شرایط Creative Commons Attribution-NonCommercial 4.0 International License قابل بازنشر است.

کلیه حقوق این وب سایت متعلق به مجله دانشکده پزشکی دانشگاه علوم پزشکی تهران می باشد.

طراحی و برنامه نویسی : یکتاوب افزار شرق

© 2024 , Tehran University of Medical Sciences, CC BY-NC 4.0

Designed & Developed by : Yektaweb