دوره 26، شماره 4 - ( 2-1347 )                   جلد 26 شماره 4 صفحات 343-337 | برگشت به فهرست نسخه ها

سمیعی ابراهیم. تشکیلات برای رسیدگی و معالجه مصدومین مغزی. مجله دانشکده پزشکی، دانشگاه علوم پزشکی تهران. 1347; 26 (4) :337-343

تعداد روز افزون مصدومین مغزی ایجاب می کند که هر چه زودتر لااقل در پایتخت تشکیلاتی برای رسیدگی با این مصدومین داده شود. مراحل مختلف این تشکیلات مانند رسیدگی اولی، انتقال به نزدیک ترین بیمارستان و خلاصه انتقال مصدوم به بخش جراحی اعصاب مورد بحث قرار گرفته و همکاری بیشتر با متخصص جراحی اعصاب پیشنهاد می شود.