دوره 24، شماره 4 - ( 2-1345 )                   جلد 24 شماره 4 صفحات 353-351 | برگشت به فهرست نسخه ها

هنجنی علی اکبر، نظری بیژن، دریوقوسیان الکساندر. گزارش یک مورد بیماری آنمی پرنیسیوز. مجله دانشکده پزشکی، دانشگاه علوم پزشکی تهران. 1345; 24 (4) :351-353

بیماری آنمی پرنیسیوز در ایران نسبتاً نادر می باشد. مورد گزارش شده در فوق یکی از موارد این بیماری نادر است و جالب اینکه در این بیمار، بیماری به فرم نسبتاً نادر خود یعنی آنمی پرنیسیوز با علائم آنمی هیپوکروم توام با ماکروسیت های معدود در خون محیطی تظاهر نموده بود.
از آنجائیکه امکان آزمایش Schilling بعلت فقدان B12 رادیوآکتیو میسر نبوده موفق به انجام آن نشدیم.