دوره 23، شماره 5 - ( 2-1344 )                   جلد 23 شماره 5 صفحات 447-433 | برگشت به فهرست نسخه ها

XML Print


Download citation:
BibTeX | RIS | EndNote | Medlars | ProCite | Reference Manager | RefWorks
Send citation to:

مطهری احمد. بررسی رنگهای ترکیبی یا مصنوعی که در مواد خوراکی مصرف میشوند و طرق ایزوله کردن و تشخیص آنها. مجله دانشکده پزشکی، دانشگاه علوم پزشکی تهران. 1344; 23 (5) :447-433

URL: http://tumj.tums.ac.ir/article-1-2630-fa.html


چکیده:   (2247 مشاهده)
این مقاله فاقد چکیده می​باشد.
متن کامل [PDF 372 kb]   (820 دریافت)    

ارسال نظر درباره این مقاله : نام کاربری یا پست الکترونیک شما:
CAPTCHA

بازنشر اطلاعات
Creative Commons License این مقاله تحت شرایط Creative Commons Attribution-NonCommercial 4.0 International License قابل بازنشر است.

کلیه حقوق این وب سایت متعلق به مجله دانشکده پزشکی دانشگاه علوم پزشکی تهران می باشد.

طراحی و برنامه نویسی : یکتاوب افزار شرق

© 2022 , Tehran University of Medical Sciences, CC BY-NC 4.0

Designed & Developed by : Yektaweb