دوره 13، شماره 6 - ( 2-1334 )                   جلد 13 شماره 6 صفحات 433-423 | برگشت به فهرست نسخه ها

اهری حسن. پورفیری . مجله دانشکده پزشکی، دانشگاه علوم پزشکی تهران. 1334; 13 (6) :423-433

پورفیرین ها- پورفیرین اوری و پورفیری و یک خانواده مبتلا به آن شرح داده شد و مورد بحث قرار گرفت. اهمیت توجه به تشخیص پورفیری مخصوصاً اشکال حاد آن یادآوری شد.
در خاتمه لازم می داند که از تشریک مساعی استاد گرامی آقای دکتر عزیز رفیعی رئیس مؤسسه واکسن و سرم سازی رازی و آقای دکتر ردلسال و همکارانشان در انجام آزمایشهای مربوطه در این مورد تشکر نماید.