دوره 8، شماره 8 - ( 1-1330 )                   جلد 8 شماره 8 صفحات 405-395 | برگشت به فهرست نسخه ها

مهریزی علی. سه مورد نوزاد مبتلا به کزاز که با طریقه جدیدی درمان شده اتد. مجله دانشکده پزشکی، دانشگاه علوم پزشکی تهران. 1330; 8 (8) :395-405

چند مورد بیمار شفا یافته از کزاز با طرق مختلف ای که در درمان آنها به کار رفته گزارش شد.
موفقیت در درمان این بیماری خطرناک آتیه امید بخشی را در مداوای کزاز نوزادان به ما نوید میدهد. تزریق سولفات دو منیزی کمک به تقویت اثر داروهای منوم مثل کلرال و پرالدئید درکنترل اسپاسم و سخت شدن عضلات می نماید. امیدواریم که روز به روز حالات بی شماری بیماران شفا یافته از این بیماری را بشنویم.
در خاتمه از استاد محترم آقای دکتر عاملی رئیس و جراح بیمارستان کودکان که اجازه انتشار شرح حال بیماران را فرمودند بدینوسیله تشکر و سپاسگزاری می نماید.

متن کامل [PDF 2031 kb]   (1977 دریافت)