دوره 29، شماره 7 - ( 2-1351 )                   جلد 29 شماره 7 صفحات 274-272 | برگشت به فهرست نسخه ها

XML Print

الهی بهرام. بررسی آناتومی توپوگرافیک شاخه جلدی پشتی عصب زنداسفلی و ارتباط ان با عمل DARRACH. مجله دانشکده پزشکی، دانشگاه علوم پزشکی تهران. 1351; 29 (7) :272-274

شاخه جلدی پشتی دست عصب زند اسفلی که دارای مسیری است بسیار متغیر و گوناگون و امکان قطع آن در عمل Darrach که اندیکاسیونی روز افزون دارد، ایجاب کرد آناتومی توپو گرافیک این ناحیه را مورد بررسی قرار دهیم شاید ضوابط حاصله بتوانند از این عوارض جلوگیری نمایند. در نتیجه جراح باید برشی متمایل به سطح خلفی ساعد داده و هنگامی هم که در مجاورت زائده نیزه ای قرار می گیرد احتیاط بیشتری به کار برد، چون در بعضی موارد شاخه عصبی مستقیماً از کنار زائده عبور می کند.